• Welcome to ADEC
  • adec@um.edu.my
logo

Universiti Malaya, melalui Pusat Pembangunan dan Penambahbaikan Akademik (Academic Development and Enhancement Centre - ADEC), membuka peluang pekerjaan bagi individu yang berbakat dan berpengalaman sebagai Pereka Bentuk Pengajaran. Anda dijemput untuk menyertai pasukan kami yang dinamik dan berdedikasi dalam meningkatkan kualiti pengajaran dan pembelajaran di universiti.

Kami mencari seseorang yang tidak hanya memiliki latar belakang pendidikan yang kukuh tetapi juga kebolehan untuk menyusun bahan pengajaran yang relevan dan menarik. Pengalaman dalam merancang kursus latihan pengajaran dan keupayaan untuk berkolaborasi dengan pensyarah dan pengajar lain adalah kelebihan. Jika anda berkemahiran dalam menggunakan perisian reka bentuk grafik dan multimedia, ini akan menjadi nilai tambah.

Permohonan boleh dibuat melalui emel rasmi ADEC: adec@um.edu.my

Highlights